evenimente

Alaturi de voi!

Nunta, botez, aniversare speciala sau un eveniment al unei companii, lansare de produs, conferinte si seminarii – Complex Cristina iti ofera solutia!

La Complex Cristina(Motel Cristina, Vila Cristina2 sau Vila Cristina) poti petrece momente de neuitat alaturi de cei dragi indiferent de ocazia deosebita care va uneste. Aniversari sau petreceri organizate in cinstea celor dragi, nunti, botezuri, team-building-uri sau orice eveniment din viata voastra poate fi petrecut intr-un mod deosebit , intr-un cadru de neuitat, cu program artistic si bucate alese.

Complexul Cristina va sta la dispozitie si pentru desfasurarea taberelor scolare. Aici, puteti beneficia de un meniu personalizat, ambianta placuta, "spatiu verde" atat de necesar celor mici precum si celor mari si impreuna cu personalul nostru care va sta la dispozitie, puteti sa puneti in practica toate dorintele dumneavoastra!

 

Profesionalismul si seriozitatea echipei Complex Cristina sunt detaliile ce recomanda serviciile noastre si reusesc sa satisfaca si pe cei mai exigenti clienti. Atentia noastra la detalii si dedicatia pentru fiecare client si eveniment sunt garantia succesului fiecarei colaborari.